Napi pozitív

Tanulj a múltból, és lépj tovább! Nem akkor fullad meg az ember, ha beleesik a vízbe, hanem akkor, ha benne is marad!
Bob Gass

Aktuális energiák - Feltárul a mély, begyógyulnak a lelki sebek, összeköt a szeretet!

Ez a hónap több szempontból is különleges erőket szabadított fel bennünk és körülöttünk. Egyrészt a 12:12 energiakapu nyílásával még mindig kapcsolódhatunk a magasabb, égi, láthatatlan energiákkal, kapcsolódhatunk saját erőnkhöz, és megtapasztalhatjuk az univerzum sorsfordító erejének működését az életünkbe. Érezzük, hogy valami jelentős változás közeledik most felénk...

Megtapasztalhatjuk az egység és feltétel nélküli szeretet semmihez nem hasonlítható teljességének csodáját, és összekapcsolódhatunk az égi láthatatlan angyali szférák energiáival.

Ezzel párhuzamosan feltárul lelkünk valamennyi aspektusa, előjöhetnek a régi sebek: a félelmek, fájdalmak, a harag, a sértettség, a megbántottságból eredő fájdalmas emlékek, negatív, félelem alapú érzések. Szorítanak, szinte megfojtanak azok a kötelékek, melyek azokkal az emberekkel kötnek össze, akik bár szeretni nem tudnak, mégis ragaszkodnak hozzánk.

Most szembe kell nézni lelkünk legnagyobb félelmeivel, és ezekkel a negatív, múltbéli tapasztalásokból eredő fájdalmas érzésekkel.

Hogy a fénybe tartva, a felszínre hozva őket gyógyíthassuk be lelkünk sebeit. Azokat a sebeket, melyek megakadályozzák azt, hogy előrelépjünk, hogy újrakezdjünk, hogy megéljük a változást. Azt a változást, mely pozitív erőket, energiákat szabadít fel bennünk, és körülöttünk. Hogy visszatalálva erőnkhöz, hitünkhöz, fényünkhöz haladjunk az úton, mely a legnagyobb jó felé vezet minket, s mely áldásokban részesít.

Olyan időszakot élünk, ahol a fény mindent bevilágít. Felfedi az igazságot, és megszünteti az oly régóta tartó sötétséget.

Érezheted, hogy már nem tudsz leülni azokkal, akik a szemedbe hazudnak. Akik a kedvesség álarca mögé rejtik valódi negatív érzéseiket, szándékaikat veled kapcsolatban. Az energia erős, tiszta, őszinte, és mindenki számára megtapasztalható most.

Lelked érzései felerősödnek, és már nem maradhat elfedve az, ami igaz, ami való. A legnagyobb vesztes az lesz most, aki önmagának hazudik. Az őszinte felismerés hozhat csak változást és gyógyulást.

Tetteink következménye, karmánk beteljesülése, cselekedeteink önmagunkhoz való visszatérése már nem életeken át történik meg. Az energia azonnal visszatér oda, ahonnan indult.

Kívánok nektek erőt és kitartást, hitet és bizalmat! Őszinte felismeréseket, és kapcsolódást az univerzális szeretet mindent átható gyógyító fényével, erejével!-  Sándor Judit - Angyalmentor - Jóportál - Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényévek: Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A kimondott szó gyógyító ereje

A bölcs és a vándor

Bízz magadban…és megkapod!

Elveszített pillanatok...

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk